Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Обичам силно и страстно: Златка Райкова с откровения за Благой, миналото и сродните души

08 юли 2024, 13:33 часа

Златка Райкова е една от най-разпознаваемите жени в публичното пространство, чийто живот често е обсъждан. За нея се пише постоянно къде е, с кого, какво е направила, поставят ѝ етикети и определения. С всичко това се сблъсква русата дама, която в интервю за NOVA разказа за промените в живота си.

За популярността

Златка сподели, че е много здраво стъпила на земята. За себе си каза, че няма клише, което да я определи. "Аз си живея в моята си хармония. Обиди, клишета и определения трудно ме докосват", уверена е в себе си Райкова. Тя каза, че откакто е популярна в публичното пространство до днес много неща са се променили. За миналото си призна, че не се срамува. "Трябва да се срамуват хората, които не се коригират в живота", заяви Златка. За пътя към известността, който си е проправила с годините, дори сподели, че не знае как точно е станала популярна.

"Аз не съм материален човек – това е другото, което най-вероятно хората също не знаят за мен" – сподели за себе си Златка и се пита дали това пък не е недостатък. "Аз съм човек, който обича красивото, обича скъпото, но аз съм независима." – отбеляза Златка и уточни, че обича да прави нещата сама.

Още: Карен на Златка с луксозно парти за 30-тия си юбилей (СНИМКА)

За връзките и любовта

"Трябва да намериш човек, с когото да бъдеш свободен" – категорична е Златка. За всички връзки, които е имала в живота си, разкри, че до момента не се е чувствала свободна, но сега нещата са различни – усеща, че е свободна и независима. Тя се бори да има и да запази семейството си.

Райкова сподели и мнението си за бившия си партньор - футболиста Благой Георгиев. "Ако хората биха отговорили, че след като той е баща на детето ми, няма как да бъде грешка. Да, грешка е", заяви тя и допълни как се е чувствала, докато е била с Благой. "Не бях добър човек с него. Той не изкарваше от мен нищо положително. Той ме агресираше. Просто чакахме момента, в който всичко ще приключи" – разкри Златка, която сякаш е знаела, че ще дойде моментът, когато ще се разделят.

Още: Най - накрая Благой Георгиев се събра с децата си (СНИМКА)

Въпреки това тя не се отказва от търсенето на любовта. "Тя е по-силна от приятелството и кариерата. Обичам силно и страстно", сподели Златка и разказа за съпруга си Карен. Златка определи любовта си с него като най-разумната и най-осъзната ѝ любов. "Човекът, който наистина смятам, че ми е сродна душа. Той е голямата ми любов", допълни тя.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес