Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нова водеща ще помага на Иван и Андрей във "Фермата" 9 (СНИМКА)

14 август 2023, 09:50 часа

Традицията повелява, че с първите паднали есенни листа телевизиите влизат в ожесточени битки за рейтинг, стремейки се да покажат нещо ново, изненадващо и неочаквано.

Екипът на „Фермата“ успя да предизвика интерес, обявявайки, че в девети сезон Иван и Андрей ще имат нова колежка. Част от предположенията на феновете са за Емануела Толева - половинката на Андрей.

Вижте още: Отиде си Гроши от първия Big Brother

Снимките на предаването вече текат в близост до Перник, където в следващите месеци в стопанството и на Арената за битки ще прелива от емоции. Ето какво е съобщението на официалната Instagram страница на предаването:

„Фермата“ идва с обновени правила, нови битки и съвсем нова визия, като същевременно ще запази духа си, които я превърнаха в най-българското риалити.

Коя е новата водеща, която ще се присъедини към Иван и Андрей, какви тайни крие стопанството и какви са новите правила, чрез които ще се излъчи победителят, който ще грабне наградата от 100 хил. лв., зрителите ще разберат в епизодите, които ще се излъчват всеки понеделник от 20:00 и от вторник до четвъртък от 21:00 по bTV.“

Елица Христова
Елица Христова Отговорен редактор
Новините днес