Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Неразпознаваем: Последната СНИМКА на Ален Делон натъжи света

23 април 2024, 14:12 часа

В последно време новините около легендата на френското кино - Ален Делон, не са никак добри. Децата му - Анушка, Антони и Ален-Фабиен, се карат помежду си чрез медиите и хвърлят обвинения един на друг. Причината? Здравето на баща им и как най-добре да му се помогне.

88-годишният актьор наскоро бе поставен под попечителство, тъй като тежкото му здравословно състояние му пречи да мисли трезво и да взима самостоятелни решения.

Още: Дъщерята на Ален Делон изправя пред съда двамата си братя

И все пак, когато четем всички неприятни новини за Ален Делон, ние си го представяме все така красив, макар и поостарял, горд и с онзи пламък в очите, чрез който покоряваше поколения зрители. Е, дъщеря му Анушка качи само преди броени часове снимка на баща си и своето послание към нея и изведнъж светът се натъжи.

Още: Зеленски награди Ален Делон с най-високото отличие на Украйна

Последната снимка на Ален Делон

Оказа се, че Ален Делон далеч не прилича на онова, което всички ние си представяме в последните години. Да, разбира се, той е остарял, но болестите и чисто житейските неволи, които го спохождат, допълнително са оставили своя отпечатък върху лицето му. Отива ли си този човек или просто преминава през неизбежен етап от живота си? Това само най-близките му хора ще кажат.

Посланието на Анушка към снимката на баща ѝ също е тъжно. Не само защото е пълно с любов, но и защото навява мисли за сбогуване. Ето какво пише тя:

"В петък сутринта заснех баща ми. Снимката направих за себе си, за да имам спомен от нашите моменти. По време на закуската с него усетих безкрайна благодарност. Това беше уникален момент на нежност в моя брутален свят.

Намирам го за красив. С неговия вечно син, жив и почти биткаджийски поглед, който ми е дал невъобразима сила. Моят безсмъртен баща.

Показах му снимката, а той каза, че е красива. Толкова красива, че го попитах дали може да я споделя с вас - неговата публика, която се интересува от него. Е, с негово разрешение - ето я снимката.

А на вашите притеснения той отговаря: "Не се тревожете."

Още: Унизително! Адвокати възмутени от новите ограничителни мерки спрямо Ален Делон

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес