Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

На кого казва Тита "Ела, ела" в новата си песен? (СНИМКИ)

17 юли 2024, 14:18 часа

Христина Христова, известна като Тита, стана популярна с песните си в стил R&B, но вече премина към сферата на попфолк музиката. За промяната тя споделя, че я е усетила като вътрешно чувство и признава, че в душата си е бунтар, който обича музиката в стил R&B. "Настъпи момент в живота ми, в който средата ми се промени" – разказа Тита в интервю за bTV. Тя разкри, че е започнала да общува с доста попфолк изпълните и започва да се вижда в конфигурация именно с хората от тази среда. "Ние сме артисти и постоянно се променяме според интересите си.", каза изпълнителката.

Наскоро излезе и новото ѝ парче "Ела, ела", което е кавър на популярна арабска песен. Тита се включи в предаването "Преди обед" и разкри дали пее за някого в песента.

Още: Важно е да харесвам човека, когото виждам в огледалото: Тита признава за промените (СНИМКИ+ВИДЕО)

Личното е лично

Тита призна, че зад реализацията на новия ѝ проект няма човек, който да е подействал като вдъхновение. "Определен човек няма. Смятам, че това е супер запомнящо се парче и самата фраза "ела, ела" пасва идеално за припева" – коментира Тита новия си проект.

Тя не пожела да открехне завесата за личния си живот и не разкри дали в момента в сърцето ѝ има някой. "Имам страхотни приятелки. Внимание никога не липсва на повечето жени. Това нещо ще си го оставя за себе си. Нищо няма да кажа.", каза с усмивка Тита и не издаде повече подробности за компанията, с която е на лятна ваканция.

Тя призна, че като известна личност предпочита личния ѝ живот да остане личен. "Този образ, който показвам на моята аудитория, си е само за сцена. В живота съм съвсем различна" – заяви Тита. Певицата допълни, че цени личното пространство на приятелите си и половинките си и заради това не показва нищо.

Още: Азис с гневен коментар след разкритието на Шумахер за сексуалността му (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес