Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лео Бианки ще се жени - вижте кога ще бъде сватбата

06 февруари 2023, 10:16 часа

Популярният готвач и певец Лео Бианки обяви, че ще се ожени за своята дългогодишна половинка Лучия през 2024 г. Италианецът, който от години живее в България, е категоричен, че не иска да отлага много тържественото събитие, затова двамата с половинката му Лучия ще си кажат "да" догодина.

"Обмисляме го още, но може би ще е в началото на лятото. Нямаме специална дата, но искаме да не е много горещо или да не е много студено. Разбира се, искаме и мястото да е хубаво", споделя Лео, цитиран от HotNews.bg.

В началото на годината Бианки изненада майката на близнаците си, като ѝ предложи брак в Италия. Направи го по време на комедийно шоу в родния му град Анкона. Най-известният комик на Ботуша Маурицио Батиста прекъсна представлението си, за да му съдейства. Бианки извика Лучия, с която са от 18 години заедно, и падна на колене на сцената пред нея, задавайки ѝ въпроса: "Искаш ли да споделиш останалата част от живота си с мен?".

Младоженците ще отпразнуват два пъти голямото събитие. Един път в родината си и втори път у нас, в България, за да могат да присъстват всички техни близки и приятели.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес