Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лана Дел Рей закъсня за концерт заради прическа - спряха ѝ тока и я изведоха принудително (ВИДЕО)

27 юни 2023, 10:41 часа

Концертът на Лана Дел Рей на фестивала "Гластънбъри" се превърна в провал за певицата, след като закъсня за началото с 30 минути, като така принуди организаторите в 00:00 ч. да изключат микрофона ѝ и екраните.

Ето и хронология на скандала: Феновете на Лана я чакат трепетно да се появи като хедлайнер на една от сцените на 24 юни, а тя закъснява с цели 30 минути. Когато все пак се появява на сцената, Лана признава, че прическата ѝ се прави много бавно, затова не е успяла да дойде навреме. "Много закъснях, май ще ми спрат концерта", споделя Лана пред многохилядната публика и добавя: "Ако спрат тока, ще продължим."

В крайна сметка певицата започва своя концерт с посъкратен сетлист. В момента, в който става 00:00 ч. обаче - точно един час, след като концертът е започнал, организаторите не се поколебават и спират микрофона на Лана Дел Рей и изключват екраните на сцената. От клипове, заснети от публиката, се вижда как певицата се опитва да преговаря с екипа и да ги убеждава да си довърши сета, като всичко това се случва на фона на мощни освирквания.

След като става ясно, че правилата са си правила и няма как концертът ѝ да продължи Лана Дел Рей се разбира с хората, които са най-отпред в публиката, да пеят акапелно "Video Games". Малко след това обаче певицата е свалена от сцената, за да бъде изведена, но тя продължава да пее с феновете си, докато бавно си отива с кисела физиономия.

В крайна сметка феновете на Лана Дел Рей са останали изключително разочаровани, тъй като някои от тях са дошли специално за нейното изпълнение. А фактът, че заради прическата си певицата сама е провалила концерта си е още по-тъжен за меломаните. Те коментират, че правилата са си правила и в случая организаторите нямат вина.

ОЩЕ: Лана Дел Рей с драстична промяна във външния си вид, няма нищо общо с преди (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес