Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Лана Дел Рей: Престанете да преследвате мен и съпруга ми!

07 октомври 2024, 13:23 часа

Лана Дел Рей коментира връзката си с ловеца на алигатори Джереми Дюфрен, за когото се омъжи преди няколко дни. 39-годишната певица нарече 56-годишния си съпруг "невероятен" и се оплака от папараците, които постоянно ги следят.

"Джереми е единственият и неповторим. И невероятен. И сме много щастливи", написа Лана под пост в профила си за фенове, който публикува ново видео, в което тя и съпругът ѝ са снимани пред ресторант в Ню Орлиънс.

Снимка: Getty Images

Още: Лана дел Рей залюби ловец на алигатори (СНИМКИ)

Звездата написа и имената на папараците и публично ги помоли да спрат да преследват семейството им с дронове и тракери, да надничат в прозорците на дома им и да ги преследват с коли. Лана намекна, че не се чувства в безопасност: "„За съжаление местна двойка от Хума не спира да вдига дронове пред прозорците ни всяка сутрин и да ни следи с проследяващо устройство. Ако Сара Мишел Шампан и Круш (известен папарак от Ню Орлиънс) спрат да сменят колите, които следят семейството ни, и престанат да ни преследват из отдалечени части на страната и да правят фотошоп на годежния ми пръстен, знам, че ще се чувстваме много по-сигурни".

Новата любов на Лана

Връзката между една от най-известните певици на нашето време и туристическия гид от Луизиана стана известна през август тази година, въпреки че двамата се познават от около четири години. Лана многократно е използвала услугите на Джереми и е публикувала техни общи снимки в социалните мрежи, но сега те са изтрити. След като направи връзката си с певицата публично достояние, Джереми скри страницата си в Instagram. Двойката за първи път излезе заедно преди месец, а няколко седмици по-късно се сгоди, припомня БГНЕС.

Още: Съпругата на Брус Уилис с молба към папараците: Не подвиквайте след него (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес