Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кристиан Костов с важни думи за хомофобията (ВИДЕО)

11 юли 2024, 11:33 часа

Неотдавна ви показахме как се е променил талантливият певец Кристиан Костов, който класира страната ни на второ място на "Евровизия" през 2017 г. Изпълнителят се включи в готварските видеа на победителката в MasterChef 3 Божана Кацарова, които тя споделя в социалните мрежи. Двамата говориха на интересни теми, докато готвят.

Кристиан за хомофобията и попфолка

Видеата на Кацарова определено привличат вниманието, защото освен да готви в компания на известни личности тя обсъжда с тях най-различни теми. Кристиан и Божана говориха за много неща, като започнаха с хомофобията. "Аз мисля, че мъжете основно ги е страх, че някой ще гледа на тях по същия начин, както те гледат жените", изрази мнението си Костов. А професионалната готвачка му отговори, че коментарът на Кристиан е бил толкова дълбок, че ще се наложи да си го "върне 2-3 пъти, за да го проумее".

Още: Шеф Петров скочи жестоко на Ваня Щерева и Мила Роберт

Двамата обсъдиха и темата с попфолк музиката, като заявиха, че я обожават. "Галена, обади се" - каза Кацарова на английски. Възможно е с това да намеква, че скоро във видеата на кулинарката ще видим и попфолк изпълнителката. След това и Кристиан се обажда на една от най-популярните певици - Дара Екимова.

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес