Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Край на скандала с "мижав интерес": Панайот Панайотов се извини на Кичка Бодурова и почти я разплака

24 септември 2024, 16:08 часа

Българската естрада вече е едно по-приветливо място, след като скандалът с "мижав интерес", в който бяха замесени Панайот Панайотов и Кичка Бодурова, официално е приключен. В ефира на "Преди обед" по bTV по време на гостуване на Бодурова, Панайотов поднесе своето извинение посредством видео и поиска прошка.

"Кичке, здравей! Невъздържан бях, прости ми. Прости ми. Смятам това да ми остане като урок за цял живот." заяви Панайот Панайотов, визирайки онзи митичен скандал от 2022 г., който бе предизвикан заради негова публикация. В нея певецът написа, че поради мижав интерес към концерта му с Кичка Бодурова в Бургас, той няма да пее. Оттам се разрази тиха буря, която постави "на нож" публиката, но пък роди вечен лаф.

Още: Панайот Панайотов: Не сме си говорили с Кичка от тогава (ВИДЕО)

Отговорът на Кичка

Снимка: Kichka Bodurova/Facebook

Две години по-късно може да се каже, че проблемът е решен, а Панайотов и Бодурова вече не са скарани. "Първо искам да ви кажа, че ние запазихме добрия тон. Аз мисля, че всеки един греши. Когато на човек е засегнато егото му, нормално е да реагираш по някакъв начин по-особен, и без да искаш да обидиш другия. Винаги съм казвала, че Панайот е един прекрасен изпълнител. Винаги. Никога не съм отрекла, защото ти не можеш да отречеш истината. Нали така?", каза Кичка, след като се успокои след изненадата в ефира, при която Панайот Панайотов не само се извини, но и я поздрави за юбилея ѝ.

Още: Кичка Бодурова не е на себе си след ужасна случка (СНИМКА)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес