Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Кание Уест готви концерт в Москва, иска умопомрачителен хонорар

31 юли 2024, 18:59 часа

Американският рапър Кание Уест е готов да изнесе концерт в Москва, но срещу хонорар от 5 милиона долара. Концертът все още не е сигурен, тъй като договорът за провеждането му не е подписан.

Според източници на Telegram канала BAZA, рапърът се е съгласил да има концерт в Русия срещу баснословната сума, която трябва да му бъде изплатена. Все още не е определено мястото, на което да се състои въпросното шоу. Според информацията организаторите са се спрели на стадион "Лужники", тъй като за там може да се продадат повече билети. Кание обаче клонял към ВТБ Арена. Смята се, че концертът е планиран за 7 септември.

Ще има ли концерт или няма да има?

Снимка: Getty Images

BAZA пише, че въпросът с локацията на концерта трябва да се реши максимално скоро, защото ако договорът не се подпише в рамките на следващите две седмици, организаторите няма да могат да съгласуват събитието с общинските власти и полицията. В такъв случай концертът или ще бъде преместен за друга дата, или ще бъде отменен.

Припомняме, че в края на юни Кание Уест бе на частно посещение в Москва, по време на което явно са били обсъждани подробности за бъдещия му концерт.

Още: Кание Уест отваря собствено порностудио

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес