Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Жерар Пике призна, че е под чехъл: Аз съм марионетка

17 февруари 2023, 14:30 часа

Новата връзка на бившия футболист Жерар Пике е подложена на изключително внимателно наблюдение. Всяко тяхно действие или поява веднага поражда новина.

Наскоро Пике и Марти бяха забелязани да купуват нещо от аптека и веднага се заговори, че красавицата е бременна. Преди това пък Клара Чиа Марти се удари в метална табела, докато двамата с Пике се опитваха да се измъкнат от напорист репортер.

Днес излезе поредната доза информация за новата звездна двойка на Испания, но този път източник е самият Пике. По време на онлайн гостуване в Twitch бившият мъж на Шакира призна, че новата му приятелка избира дрехите, които той облича. "Истината е, че ходя с приятелката ми по магазините и тя ми избира всичко. Аз съм като марионетка".

В същото гостуване Жерар Пике отговаря и на въпроса "Кой е най-известният човек, чийто номер има в телефона си", а отговорът гласи: "Вероятно, бих казал Шакира, която беше моя партньорка. Мисля за последователите ѝ в Instagram и да, бих казал Шакира поради тази причина. Но ако е свързано с футбола, мисля, че Кристиано Роналдо е човекът с най-много последователи в социалните медии в момента в света. По този критерий вероятно е най-известният."

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес