Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ивана и Деси Слава се замесиха в скандал с българска народна песен (ВИДЕО)

03 юли 2024, 12:17 часа
Реклама

Едни от най-разпознаваемите лица в попфолка - Ивана и Деси Слава, се си навлякоха негативното мнение много хора. В социалните мрежи се споделя видео, на което двете пеят народната песен "Стара майка", която е авторска творба на народната певица Ана-Мария. 

Снимка: Ana-Maria Bulgaria/Facebook

Проблемът

Двете певици имат участие по време на празника на софийското градче Годеч.  Докато пеят една от най-трогателните народни песни,  Ивана и Деси Слава шумно се смеят. По време на общото си изпълнение двете не прикриват това, че поради неясна за публиката причина на тях им е особено смешно.

Още: Вълнуващо! Десислава стана баба (СНИМКИ)

Самата фолклорна певица Ана-Мария, която е автор на песента, сподели видеото в своя профил и изказа възмущението си от поведението на Ивана и Деси Слава. "Тази песен е моя авторска! Знаете ли какво значи да преживееш и да изпееш, ей така да дойде от дълбините на душата ти! Коментара за поведение, отношение към Фолклора и нейно Величество публиката оставям на Вас!", написа фолклорната изпълнителка.

Тази песен е моя авторска!Знаете ли какво значи да преживееш и да изпееш,ей така да дойде от дълбините на душата ти! Коментара за поведение,отношение към Фолклора и нейно Величество публиката оставям на Вас!

Posted by Ana-Maria Bulgaria on Monday, July 1, 2024

Много други хора също изразиха критично мнение към поведението на попфолк певиците и не разбират как е възможно при изпълнението на толкова трогателна и сантиментална песен Ивана и Деси Слава да се шегуват помежду си. 

Още: Емилия каза истината за бременността (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес