Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Хю Джакман обсебен от новата си любима, тича след нея "като кученце"

26 октомври 2024, 09:10 часа

56-годишният Хю Джакман, който се разведе със съпругата си Дебора-Лий Фърнес преди година, прекарва цялото си свободно време с новата си любов - 49-годишната колежка Сътън Фостър. Актрисата от своя страна подаде молба за развод със съпруга си Тед Грифин след 10-годишен брак.

Източници казват, че Джакман и Сътън все още се срещат, но искат да запазят връзката си в тайна. "Те прекарват цялото си свободно време заедно. Те са обикновена двойка, просто предпочитат уединението."

Още: Ледено хоро ли? Хю Джакман показа как наистина се плува в адски студена вода (ВИДЕО)

Снимка: Getty Images

Слуховете за проблеми в брака на Сътън и Тед Грифин се появиха, след като Сътън започна да играе в мюзикъла "The Music Man" с Хю Джакман, като двамата бяха заподозрени в любовна връзка. "Те са 100% заедно, обичат се и искат да прекарат остатъка от живота си заедно", каза инсайдер по-рано. Джакман е буквално обсебен от актрисата и "тичал след нея като кученце".

Разводът на Джакман

Миналия септември Хю Джакман и съпругата му Дебора-Лий Фърнес обявиха развода си по взаимно съгласие, като добавиха, че семейството винаги ще остане приоритет в живота им. Актьорът и бившата му съпруга, която е с 13 години по-голяма от него, имат две осиновени деца, припомня БГНЕС.

Още: Дженифър Анистън се среща с красив пластичен хирург?

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес