Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Холи Бери: Пиърс Броснан върна вярата ми в мъжете

21 август 2024, 11:40 часа

Холи Бери благодари на Пиърс Броснан, че е "възвърнал вярата ѝ в мъжете".

58-годишната актриса работи с 71-годишната филмова звезда в класическия филм за Джеймс Бонд от 2002 г. "Не умирай днес", а 22 години по-късно тя си спомни, че той е бил истински "джентълмен".

"Той винаги ще бъде моят Бонд, винаги. Фен съм на Пиърс Броснан. Той възвърна вярата ми в мъжете в този филм. Не може да има човек, който да е по-голям джентълмен от Пиърс Броснан", каза актрисата пред Wired, цитирана от БГНЕС.

Още: Пиърс Броснан се призна за виновен по дело за опасно нарушение в САЩ

"Бонд не беше в списъка ми с желания, не, не и да участвам в такъв, но обичах филмите, винаги. … Тези филми са емблематични. Те винаги ще бъдат част от нашата история и аз съм наистина поласкана, че участвах в един, особено с Пиърс", заяви Бери.

Още през 2020 г. тя разкри как Пиърс дори е спасил живота ѝ на снимачната площадка, когато тя е започнала да се дави със смокиня по време на сцена, която е трябвало да бъде "секси". "Трябваше да бъда секси, опитвайки се да го съблазня със смокиня, а накрая се задавих с нея и той трябваше да ме спасява. Това не беше толкова секси. Джейм Бонд знае как да окаже първа помощ! Той беше до мен и винаги ще бъде един от най-любимите ми хора в целия свят", сподели Бери тогава.

Пиърс Броснан няма нищо против жена да играе Джеймс Бонд

Елена Страхилова
Елена Страхилова Отговорен редактор
Новините днес