Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гордите спечелиха Резиденцията в "Игри на волята", но радостта е кратка (ВИДЕО)

15 октомври 2024, 09:50 часа

Племето на Гордите, в което конфликтите продължават, спечели битката за територия, но остана с минимални запаси заради грешно направено предположение на кастинг битката в събота (12 октомври). Жълтите извоюваха драматична победа на Арената на "Игри на волята" след отлична отборна игра и правилно построена стратегия, но ще прекарат седмица в лишения и нажежена обстановка в Резиденцията.

Втори в териториалния сблъсък завършиха Силните, предвождани от новия капитан Виктория. Въпреки че Зелените се движиха наравно със съперниците си до финалната права, те не успяха да се справят достатъчно бързо и трябваше да се задоволят със Стопанството.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook

Племето на Дръзките не успя да се сработи добре и след поредица от забавяния завърши последно. След присъединяването си към Сините новият член на отбора Анита съобщи, че избира да отлъчи и изпрати на Блатото баскетболистката Десислава.

Снимка: Игри на волята:България/Facebook

Още: Наталия от "Игри на волята": Имам принципи, които няма да прекрача

Надеждата умира последна

Пристигането на Гордите на най-желаната локация на Дивия север беше съпътствано от лоши новини. Освен липсата на каквито и да е запаси на Резиденцията Жълтите ще имат право на едва две порции храна дневно, които капитанът Крамарска ще разпределя между участниците. 

Днес, 15 октомври, в екстремното риалити капитаните на трите племена - Виктория, Гешев и Крамарска, ще влязат в зрелищен двубой, а още един от изгнаниците ще извоюва своето място в голямата игра.

Още: MMA боецът Томи Борисов ще участва в седмия сезон на "Игри на волята" (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес