Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Гаджето на Ямал седна в скута на друг мъж, той я изтри, а гневът на феновете се стовари върху нея

30 юли 2024, 14:33 часа

Тийн романсът на Ламин Ямал явно приключи. Суперзвездата на Барселона и испанския футбол заведе своята приятелка Алекс Падиля на почивка в Гърция, за да празнува с нея невероятния триумф, който постигна на Евро 2024. Тя му се отблагодари с... изневяра. 

Младата инфлуенсърка беше спипана в крачка как се забавлява в компанията на друг мъж, като това стана съвсем случайно - през предаване "на живо" в Instagram. 

ВИЖТЕ ОЩЕ: Веднага след раздялата - Ямал гушна друга (СНИМКИ)

Ламин Ямал

Бдителни фенове обаче веднага "раздухаха" историята и се стигна до бърз развой на събитията.  Двойка №1 във футбола в последната седмица изглежда вече не е "двойка", след като двамата не се следват в Instagram. Но това далеч не е всичко! 

Гневът на футболните фенове се стовари брутално срещу Падиля - под жесток афект от излетите хиляди съобщения срещу нея, новоизлюпената инфлуенсърка взе сензационно решение за бъдещето си (вижте го тук)

В същото време обаче, 17-годишният ас на Барселона хич не се е притеснил от действията на своята доскорошна приятелка. Напротив - бързо прие моделка в обятията си (подробности и снимка ТУК). 

Сергей Стефанов
Сергей Стефанов Отговорен редактор
Новините днес