Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето коя звезда ще бъде жури в новия сезон на "Гласът на България" (СНИМКИ)

31 май 2024, 11:41 часа
Реклама

Една от най-влиятелните фигури в шоубизнеса в България – Владимир Ампов - Графа, се завръща на треньорския стол в предстоящия сезон 11 на "Гласът на България" по bTV. Успешният и продуктивен композитор след четири сезона в шоуто и една победа в сезон 6, отново се впуска в търсене на новия "глас на България" тази есен.

Снимка: bTV

Още: Най-мащабното концертно шоу на Графа тръгва на лятно турне

Графа за предаването

Графа сподели, че влиза в музикалния формат с огромно нетърпение и нови сили. "През всичките тези години съм следил с голямо вълнение какво се случва в "Гласът". Шоуто е част от моя личен и професионален път, и имам усещането, че никога не съм излизал от него. Бил съм треньор, гост-треньор, пял съм на финалите в подкрепа на участници и съм се вълнувал истински как се развиват те в предаването, а и след това", казва изпълнителят, който преди броени дни представи новата си песен "Burnout" със закачливо видео към нея.

Снимка: bTV

Още: Популярна красавица ще води "Островът на 100-те гривни" с Александър Сано. Вижте коя (СНИМКА)

"Нямам търпение да се срещна и със звездните ми "колеги-конкуренти", които ще заемат съседните треньорски кресла, а да не забравяме и музикантите от бенда на шоуто – едни от най-добрите! Заради всичко това, с ръка на сърцето мога да кажа, че с огромно нетърпение и с нови сили се завръщам в най-доброто музикално шоу в България!", споделя Графа преди старта на снимките на новия сезон.

През март Графът представи концертния филм "Мечтите се сбъдват", проследяващ подготовката за грандиозния му концерт на Националния стадион.

Снимка: bTV

Още: Кой ще влезе в новия сезон на Big Brother? (СНИМКА)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес