Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дъщерята на Джони Деп призна за връзка с рапърка (СНИМКА)

16 май 2023, 14:45 часа

Лили-Роуз Деп и рапърката 070 Shake официално са заедно. Миналата седмица на 12-и май (петък) новоизгрялата актриса сподели кадър с новата ѝ любов. На него дъщерята на Джони Деп позира с рапърката 070 Shake, чието истинско име е Даниел Балбуена. Двете са заедно от 4 месеца, стана ясно от коментар под снимката.

Потвърждението на романса идва месеци, след като двойката бе забелязана да се гушка по време на Седмицата на модата в Париж през февруари.

Годината се очертава вълнуваща за Деп, която ще участва в сериала на HBO "The Idol" заедно с The Weeknd. В сериала тя ще играе поп звездата Джоселин, за която Деп казва, че е вдъхновена от поп дивите от миналото. "Разбира се, че съм фен на Бритни [Спиърс]!" - споделя лицето на "Chanel" пред списание "W" за звездите, към които се стреми по време на прослушването си за сериала. "Кой не обича Бритни? Но също така си мислех за Бионсе, Марая и за всяка огромна поп звезда на нашето време. Исках Джоселин да е от типа жени, които могат да доминират в стаята, някой, който никога не се притеснява да блести.", пише Dir.

ОЩЕ: Дъщерята на Джони Деп коментира скандалното дело с бившата му (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес