Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дълго мълчание и предателство от близки: Мариана Попова направи емоционално признание

11 септември 2024, 14:17 часа

Певицата Мариана Попова предизвика вълна от реакции в социалните мрежи. С последния си пост в своя Facebook профил открито разказа  за несправедливостите в живота и болката от обидите и предателствата.

Никой не е перфектен

В социалните мрежи певицата отвори една тема, която често е на дневен ред. Попова разкрива, че дълго е мълчала и преглъщала в опит "да бъде каква ли не, за да бъде "правилна". Певицата вярва, че всеки човек е различен и "може би в това е смисълът да сме тук". "Понесох нечовешки обиди от непознати хора, понесох предателства от тези, които мислех за най-близки, отдръпнаха се, избягаха, дори ми направиха забележка", разказва в публикацията си Мариана. Тя се определя за нормален човек и подчертава, че никога не се е чувствала "по-специална".

Още: Люси Дяковска с емоционална изповед: Тази любов остава завинаги най-чистата (СНИМКИ)

Попова обяснява, че от няколко години често получава обиди за това, че е искала да напусне България. "А вие, колко пъти го поискахте, без да го споделите? Колко пъти ви писва от всичко? Колко пъти сте искали да изкрещите на глас, че нещо не е, както трябва, но мълчите, за да сте "ПРАВИЛНИ" - пита се Мариана и продължава: "Е....АЗ НЕ СЪМ! Обичам си родината и съм благодарна на всеки един човек, който искрено ми е ръкопляскал, на всеки един, който ми е помогнал през всичките тези години да стана човекът, който съм."

Дълго мълчах, дълго преглъщах, дълго се опитвах да бъда каква ли не, за да съм " правилна". Всеки човек е различен и...

Posted by Mariana Popova on Monday, September 9, 2024

"Няма перфектни хора, няма и перфектни изпълнители", пише в края Попова.

Още: Над 10 килограма разлика: Моделът Антония Петрова разкри тайната за драстичната промяна (СНИМКИ)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес