Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джъд Лоу ще става татко за шести път (СНИМКА)

16 март 2020, 14:40 часа

Джъд Лоу явно иска да има голямо семейство. 47-годишният актьор ще става баща за шести път. Съпругата му Филипа Коън е бременна и ще го дари с още един наследник.

Щастливата новина се разбра, след като папараци заснеха звездата от сериала "Младият папа" и 32-годишната психоложка да пазаруват в Лондон. На снимката ясно личи, че тя има закръглено коремче и очаква дете.

ВИЖТЕ СНИМКАТА ТУК!

Лоу и Коън се ожениха тайно миналия април в Лондон. Това е втори брак за него. Между 1997 и 2003 Джъд бе женен за английската актриса Сейди Фрост, от която има три деца - Рафърти, 23, Айрис, 19, и Руди на 17 години. Освен това актьорът има 10-годишна дъщеря, София, от модела Саманта Бърк и още една дъщеря - 4-годишната Айда, от певицата Катрин Хардинг.

Преди време британският актьор сподели в интервю за Daily Telegraph, че желае да има още деца. "Разбира се, че искам да имаме дете с Филипа. Късметлия съм, че съм с някого, с когото се забавлявам толкова, колкото никога досега в живота си. Имаме невероятно стабилно, здраво и прекрасно семейство. И това включва децата ми, част от които са вече млади възрастни... и по-малките, с които е толкова весело. Така че идеята да имам още деца звучи повече от чудесно."

Ева Петрова
Ева Петрова Отговорен редактор
Новините днес