Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Джъд Лоу е пристрастен към "В обувките на Сатаната"

03 септември 2012, 13:41 часа

Актьорът Джъд Лоу, който се готви за снимките на предстоящия "Хенри V", е пристрастен към хитовия телевизионен сериал "В обувките на Сатаната".

40-годишният британец е обсебен от образа на Брайън Кренстън, който играе учител по химия, решил да започне собствено производство на метамфетамини, и няма търпение да разбере края на продукцията.

"Пристрастен съм към сериала "В обувките на Сатаната". Това е най-доброто нещо, излизало някога на телевизионния екран", коментира в интервю звездата.

"Написан е брилянтно. А актьорската игра е фантастично отблъскваща. Има нещо Шекспировско във все по-мрачния фон на събитията. И е невъзможно да разбереш как ще се развият нещата", допълни Джъд.

"В обувките на Сатаната" е американска телевизионна продукция, създадена и продуцирана от Винс Джилиган. Лентата проследява живота на Уолтър Уайт – гимназиален учител по химия, получил диагноза "рак на белия дроб в напреднала фаза", който започва да продава наркотици, за да осигури бъдещето на семейството си, предаде БГНЕС. В момента тече първата част от петия сезон на сериала, която излезе на екран през юли т.г. Всяка от двете партиди ще се състои от по осем епизода.

Редактор: Калина Здравкова

Весела Софева
Весела Софева Отговорен редактор
Новините днес