Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Анистън всъщност се казва Геновефа-Йоана Анастасаки (ВИДЕО)

04 октомври 2024, 16:51 часа

Известната американска актриса Дженифър Анистън беше гост в предаването „Jimmy Kimmel Live“, като водещият й задаваше различни хумористични въпроси за живота й.  Какво разкри за Гърция и за травмата от детството си и какво е гръцкото й име, пише гръцката медия SKAI.

Гръцкото име на Анистън

Дженифър Анистън много пъти е заявявала публично, че се гордее, че има гръцки произход. Баща й Джон Анистън е родом от Ханя, а кръстникът й е гръцко-американският актьор и певец Тели Савалас. Нейното гръцко име е Геновефа-Йоана Анастасаки.

Травмата й от детството

Що се отнася до травмата от детството, Анистън обясни: „Гърците обичат всяка семейна вечеря. Имам вътрешна травма от това, че трябваше да танцувам belly dance пред гръцките ми лели, чичовци и баби. 

Анистън отбеляза, че има деца, чиито родители ги карат да свирят на пиано или да пеят пред всички. "Много се притеснявам, когато мои приятели правят това на децата си, защото имам тази травма, че трябва да танцувам за моите гръцки роднини“, добави тя. ОЩЕ: Полиция нахлу посред нощ в дома на Дженифър Анистън заради фалшиво обаждане

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес