Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Дженифър Анистън бясна към заместника на Тръмп: Моля се дъщеря ви да има късмета да ражда деца

26 юли 2024, 18:50 часа

Звездата от сериала  „Приятели“ - Дженифър Анистън скочи на заместника на Доналд Тръмп в президентската битка - Джей Ди Ванс заради негов  коментар от миналото. Във видео от 2021 година той казва, че Съединените щати се управляват от „купчина бездетни жени-котки, които са нещастни в своите собствените животи и изборите, които са направили, и затова искат да направят останалата част от страната нещастна.”

Вижте още: Половинката на Цветелина Грахич скочи: Грозно е поведението на Слави!

Бившата съпруга на Брат Пит сподели скрийншот със стори на Ванс в Instagram и написа: „Наистина не мога да повярвам, че това идва от потенциален вицепрезидент на Съединените щати.

Ванс добавя: „Това е просто основен факт – погледнете Камала Харис, Пийт Бътигиг – цялото бъдеще на демократите се контролира от хора без деца. И как има смисъл, че сме предали страната си на хора, които всъщност нямат пряк интерес в нея?“

Анистън през годините открито говори за неуспешните си опити за забременяване, а сега се обърна пряко към Ванс в социалните мрежи:

Всичко, което мога да кажа, е… г-н Ванс, моля се дъщеря ви да има късмета да има собствени деца един ден“, написа актрисата в Instagram. „Надявам се, че няма да й се наложи да се обърне към инвитро оплождане като втора възможност. Защото се опитваш да ѝ отнемеш и това.“

Вижте още: Гала с подкрепа към решението на Деси Стоянова да напусне bTV

Гергана Шумкова
Гергана Шумкова Отговорен редактор
Новините днес