Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Даниел Петканов и Алекс Богданска признаха за още естетически корекции

27 юли 2023, 10:43 часа

Александра Богданска и Даниел Петканов, които няколко пъти се разделяха и събираха, наскоро отново се обединиха, за да отбележат 2 години, откакто дружно оперираха носовете си в Турция. Двамата заснеха целия процес, през който преминаха, така че не скриха нищо от широката общественост.

В специално видео, посветено на годишнината от ринопластиките им, Алекс и Дани отговарят на различни въпроси относно операциите им. Единият от тях гласи дали имат и други естетически корекции, а двамата отговарят положително.

Оказва се, че на Алекс е била изсмукана мазнина от вътрешната част на бедрата и е била инжектирана в челото. Така са били изправени бръчките в тази зона, постигнат е глоу ефект и е подобрена цялостната пропорция на лицето ѝ. Даниел Петканов пък призна, че има имплант на брадичката си, с който е направил по-мъжествено лицето си. И въпреки че е бил предупреждаван да помисли добре и да не бърза с решението за този имплант, Дани веднага се съгласил.

Още: Александра Богданска почупи колата на Даниел Петканов (СНИМКА)

Последователите на Алекс и Дани в по-голямата си част ги поздравяват за искреността и смелостта да говорят за корекциите си. Разбира се, има и хора, които смятат, че двамата са прекалили, но моделката и бившият водещ едва ли се впечатляват особено от мнението им.

Вижте още: Заедно ли са отново Алекс Богданска и Даниел Петканов? (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес