Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Д-р Неделя Щонова избяга в чужбина. Ето защо (СНИМКИ)

06 юни 2024, 14:17 часа

Щастливите мигове за д-р Неделя Щонова, която спечели Dancing Stars, не спират. Наскоро тя сподели радостта си от дипломирането на дъщеря си, а сега се е отдала на заслужена почивка след натовареното ежедневие. 

Още: Д-р Неделя Щонова взриви мрежата, пусна се без грим (ВИДЕО)

Далеч от всички

Д-р Щонова е решила да избяга далеч от рутината и от всеки, който я познава. В социалните мрежи тя публикува няколко снимки от скорошно пътуване в чужбина. "Хубаво е да се разхождаш по света… И никой да не знае кой си." - написа към кадрите Неделя. На снимките тя е сама, но не уточнява с кого е и дали дъщеря ѝ също е с нея.

Изглежда, че след предаването Dancing Stars д-р Щонова е видяла и чула най-различни коментари, свързани с участието и представянето си в шоуто. Тя самата коментира в социалните мрежи, че прекарва дълго време онлайн и следи какво се случва. Но осъзнава, че не трябва да се фокусира върху мнение, етикети и коментари, които не са положителни.  С позитивното си отношение към живота тя е на мнение, че не трябва да се поддаваме на външните негативни мисли и мнението на околните. "Не позволявай на външния свят да вилнее в теб, да дефинира и изкривява ценностите ти, настроенията, живота и възприятията ти. Нужен е фокус върху наистина важното!" - убедена е Щонова и допълва "Можеш да генерираш собствени мисли, собствени посоки, правила и светове!" като послание към всички да вярват в себе си и да работят върху себе си.

Имаш един живот. И живееш само веднъж. Така че ... бъди наистина сигурен ... че прекарваш поне 10 часа всеки ден в...

Posted by Nedelia Shtonova on Thursday, June 6, 2024

Още: Заради Dancing Stars: Вижте как Неделя Щонова счупи тавана по време на тренировки (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес