Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Брус Спрингстийн се завърна на сцената след тежка здравословна криза

20 март 2024, 18:32 часа

Брус Спрингстийн и групата му E Street Band се завърнаха на сцената във вторник вечерта (19 март) във Финикс, щата Аризона, в триумфален рестарт на отложеното световно турне през 2023 г. През септември 74-годишният Спрингстийн обяви, че турнето му ще бъде отложено за 2024 г., позовавайки се на лекарски съвет, тъй като се възстановява от язвена болест.

"Боса" излезе на сцената под мощни одобрителни възгласи на публиката. Облечен в тъмни джинси и навита червена карирана бархетна риза, той е демонстрирал енергията на човек, който е наполовина по-млад. Единственото, което е разделяло повечето песни, е било характерното му "Едно, две, три, четири". Спрингстийн нито за миг не е показал някакви признаци на заболяването си от миналата година.

Шоуто с 29 песни е продължило малко под три часа, но певецът почти не се е изморил, докато демонстрирал силен глас, през цялото време танцувал, изпълнявал китарни сола, свирел на хармоника и дори разкъсал ризата си в края на шоуто.

Още: Пореден легендарен музикант продаде песните си за стотици милиони долари

Снимка: Getty Images

Турнето на Брус Спрингстийн 

Турнето на Спрингстийн през 2024 г. стартира във Финикс и приключва на 22 ноември във Ванкувър, Канада. То ще покрие 17 държави в 52 дати, включително специално шоу на 15 септември, когато Спрингстийн ще свири в родния си град Асбъри Парк, Ню Джърси, съобщава БТА.

Още: Ето я най-странната извинителна бележка за училище

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес