Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бритни Спиърс обяви излизането на мемоарите си с противоречиви клипове (ВИДЕО)

13 юли 2023, 09:45 часа

Мемоарите на американската поп звезда Бритни Спиърс ще бъдат издадени през октомври, съобщи самата тя в каналите си в социалните мрежи. Книгата, озаглавена "Жената в мен" ("The Woman in Me") ще бъде издадена от Gallery Books и ще бъде на пазара на 24 октомври.

Спиърс разказа за изданието в рамките на видео, озаглавено: "Идва моята история най-накрая при моите условия. Готови ли сте?". Всъщност това е първият от три тематични клипа, с които Бритни съобщава за мемоарите си. И ако първият е съвсем информативен, то в другите два определено има нещо притеснително. Ето защо:

Във втория и третия клип Спиърс говори едни и същи неща - явно подготвени предварително за обявяването на книгата.

В единия певицата се снима сама, но в другия е снимана от неназован мъж, който през цялото време диша тежко в микрофона. Проблемът не е само в това, а и в държанието на Бритни, която в един момент дори излиза от кадър, за да си вземе слънчевите очила, а мъжът ѝ казва: "Прекалено е, прекалено е!" и така видеото спира.

Феновете на певицата я засипаха с коментари, че непременно ще си закупят мемоарите ѝ, но също така ѝ пожелаха отново да намери себе си и да се "спаси" от странното поведение, което демонстрира в последните години. ОЩЕ: Странните танци на Бритни Спиърс - какво ѝ става на певицата? (ВИДЕО)

Какво ще прочетем в мемоарите на Бритни Спиърс?

Мемоарите, които са вече налични за предварителни поръчки, са представени като "смелата и удивително вълнуваща история" за опитите на Спиърс да прекрати 13-годишното попечителство на баща си (и други съпопечители) върху кариерата ѝ и върху самата нея.

Gallery Books спечели правата за издаването на мемоарите в резултат на наддаване, в което участваха няколко различни издателски къщи, съобщи изданието People. "Жената в мен" разкрива за първи път силата на една от най-успешните изпълнителки в историята на поп музиката, добавят от изданието.

През ноември 2021 г. съдията по делото на Спиърс в Лос Анджелис постанови попечителството, което беше в сила от началото на 2008 г., да бъде прекратено – така беше сложен край на контрола на попечителите, които притежаваха правата върху имиджа и имуществото на звездата. 

Според американските медии месеци по-късно певицата е подписала договор за мемоарите си на стойност 15 милиона щатски долара. През април 2022 г. изпълнителката потвърди, че пише книга, като обясни, че процесът на писане е "лечебен и терапевтичен". "Също така ми е трудно да разказвам за изминали събития от живота си. Никога не съм можела да се изразя открито", каза тя. 

Кариерата на Спиърс в поп музиката започва в края на 90-те години на миналия век, припомня БТА. Още от самото начало тя се превръща в мишена за таблоидните издания, които пишат за нейните романтични връзки, безотговорно поведение и семейни проблеми. След края на периода на попечителство над нея певицата използва социалните мрежи, за да разкаже за предполагаемото насилие, упражнено над нея от семейството ѝ, включително от родителите ѝ.

От издателството Gallery Books казват, че "Жената в мен" е написана със "забележителна откровеност и чувство за хумор".

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес