Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Близките на Бритни Спиърс искат отново да я изолират, за да я лекуват

10 февруари 2023, 22:01 часа

Проблемите около Бритни Спиърс сякаш нямат край. Преди дни стана ясно, че близките ѝ са организирали среща с лекар и са поискали да я изолират за няколко месеца. На фона на нарастващите опасения за психичното здраве на Спиърс, нейният съпруг Сам Асгари, нейният мениджър и лекари се опитват да убедят 41-годишната певица да се лекува и да я изолират в къща в Лос Анджелис за два месеца. Спиърс се е съгласила да се срещне с медицинското лице, но не е ясно дали въпросната среща е била с психиатър или с лекар.

Бритни Спиърс има сериозни психически проблеми отдавна, въпреки че многократно опровергава слуховете, че е болна. В началото на годината тя беше снимана как се държи неадекватно в ресторант. След това смени името си в Instagram, а после изтри целия си акаунт. Поведението ѝ провокира нейни фенове да извикат полиция, за да обискира дома ѝ и да проверят какво се случва.

От известно време певицата публикува в акаунтите си в социалните мрежи кракти видеа, в които показва различни дрехи и сетове. Феновете ѝ обаче са втрещени от вкуса ѝ към облеклата, които избира. В едно от видеата Спиърс е облечена в късо до кръста палто от изкуствена козина в цвят екрю, което е наметнала върху тясна, ослепително бяла рокля, върху която обаче е нахлузила черен корсет. Певицата се усмихва и се гордее с облеклото си, но не така си мислят нейните фенове, които побързаха да я критикуват, че това, което е облякла, не е модерно.

Коментарите под публикацията са красноречиви, като най-култовият от тях е, че приличала на Спондж Боб. Ето още от най-цветущите изказвания: "Намерете ѝ спешно стилист", "Някой ден Бритни ще бъде отново стилна, но не сега", "Тя изглежда като светска личност от 2005 г.", "Това облекло я състарява", "Изглежда много старомодно". Критиките буквално валят по неин адрес, а вие ще кажете дали хората имат право.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес