Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Бащата си е баща: Брад Пит винаги ще помага на децата си

23 август 2024, 18:19 часа

Брад Пит се надява да възстанови отношенията с децата си, въпреки че дъщеря му Шайло се отказа фамилното му име. Това съобщава "Daily Mail", позовавайки се на свои източници.

Според тези източници решението на дъщеря му не е изненадало 60-годишния актьор. "Той знаеше, че това ще се случи и не може да направи нищо по въпроса. Тъжно е, но за него обтегнатите отношения с децата му вече са норма."

В същото време Пит винаги е готов да помогне на децата си, ако имат нужда от нещо. "Той уважава решението на Шайло. Брад я обича и каквото и да се случи, винаги ще вдигне телефона. Той ще бъде на линия за Шайло и всяко от децата му, когато имат нужда. Но от тях зависи да направят следващата крачка напред".

Още: Брад Пит започнал да се къпе по-често, благодарение на Инес де Рамон

Отчуждените деца

Брад Пит с Пакс, Мадокс и Шайло през 2014 г., снимка: Getty Images

Наскоро актьорът не успя да се свърже със сина си Пакс, който беше в болница след тежка катастрофа с мотоциклет. Преди няколко години Пакс го нарече "световен задник".

Още: Брад Пит обвинява Анджелина Джоли за катастрофата на сина им Пакс

Що се отнася до Шайло, според запознати тя е решила да се откаже от фамилията на баща си - 60-годишният Брад Пит, заради "болезнените събития", които са се случили в живота ѝ. По-рано осиновената му дъщеря Захара и биологичната дъщеря Вивиен също се отказаха от фамилното име на Пит.

Общо Пит и Джоли имат 6 деца, три от които са осиновени: 22-годишният Мадокс, 19-годишната Захара и 20-годишният Пакс, а три са биологични: 18-годишната Шайло и 15-годишните близнаци Нокс и Вивиен, припомня БГНЕС.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес