Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Андрей Арнаудов се разплака в ефир: Обещал съм си да живея дълго заради сина ми

17 юни 2024, 10:39 часа

Свикнали сме да виждаме на екран звездното телевизионно дуо Иван и Андрей. Този път обаче Андрей Арнаудов говори сам в интервю за NOVA. Той сподели емоционални откровения за личния си живот и спомена за загубавата на баща си още докато е бил съвсем малък. 

Какво разказа

Със сълзи на очи Андрей си спомня за своя баща, когото губи едва на 12 години. Пред Мариян Станков Мон Дьо телевизионният продуцент разкри, че си е обещал да живее дълго заради малкия си син Васил. "Аз бях много щастливо дете, обещал съм си, че ще живея дълго заради сина си, казал съм си той е едно малко момченце и не трябва да го оставяш" - сподели Андрей със силна емоция.

До 35-тата си година Андрей е вярвал, че след 40 ще бъде политик, но засега тази идея остава далечна.  "Аз съм вечно недоволен човек, понякога хич не се харесвам", призна още той. Въпреки това той обясни, че винаги е знаел, че ще бъде известен.

Освен работата обаче в центъра на неговия живот е семейството му и любовта му с Емануела Толева, за която разкри, че много си приличат. Андрей призна, че именно благодарение на нея чувства уюта в семейството. 

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес