Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Александра Гърдева със смел коментар към участничка в Big Brother: Така се става нещастен

09 октомври 2024, 15:55 часа

В първия епизод на новия сезон на Big Brother видяхме Александра Гърдева от "Ергенът" между хората, изпращащи участниците, сред които е и нейният баща. След представянето на всички Алекс не остана безразлична и реши смело да изрази мението си за едно от момичета, които прекрачиха прага на Къщата. На стори в Instagram Гърдева разкри, че познава една от дамите, но въпреки това няма да спести мнението си. Без да споменава име, се разбира, коя от жените коментира психотерапевтката. Става въпрос за еротичния модел Анджела, а повод за коментара на Алекс бе изказването на Анджела в нейната визитка, свързано с мъжете, като ги определи за "банкомати и роби".

Снимка: Big Brother Bulgaria/Facebook

Още: Като сестри: Сравниха участничка в Big Brother с модела Антония Петрова (СНИМКИ)

"Даваме изключително грешен пример на младите. По-възрастните и по-зрелите знаят, че това е изключително ниска топка на човечност и всички ценностни неща, които трябва да има в един човек. Младите може би още не го знаят. Мило поколение, не само, че не е пример, това е достойно, за да покажем какво не трябва да бъдем, защото така се става нещастен." - каза на стори в Instagram профила си Александра.

Снимка: Aleksandra Gardeva/Instagram, screenshot

Кой е бащата на Алекс?

Пламен Гърдев e известен като DJ Пацо в Чикаго и от 31 години живее в САЩ. Във визитката си за Big Brother той сподели, че е член на български мото-клуб в Чикаго и се похвали, че има мотор за 40 хил. евро. Собственик е на заведение, а преди това и на кафене.

Още: Инцидент на червения килим на Big Brother: Участничка падна, преди да влезе в къщата (ВИДЕО)

Михаела Каръмова
Михаела Каръмова Отговорен редактор
Новините днес