Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алекс Гърдева спечели звездния Hell's Kitchen! Но той ще е големият победител?

16 май 2024, 12:52 часа
Реклама

Риалити звездата Александра Гърдева, която стана популярна от участието си в първия сезон на "Ергенът", е "Най-добрият готвач сред звездите" в сезон 6 на Hell’s Kitchen. Психоложката победи поп фолк дивата Бони, която остана на второ място в звездната надпревара. Враждата между двете дами беше едно от централните събития в отбора на Златните и беляза тяхното представяне през последните няколко седмици.

Интересно е да се отбележи, че за втори път дама от "Ергенът" става победител в звездния отбор на Hell's Kitchen, тъй като миналата година това беше Виктория Капитонова.

По време на финала на звездния отбор Бони и Гърдева трябваше да приготвят двустепенно меню за специално подбрана изпитна комисия, състояща се от Чоткин, Станислав, шеф Виктор Ангелов и су-шефовете - шеф Светла и шеф Никола. Решаващ фактор се оказаха десертите, които донесоха победата на риалити звездата.

Още: Алекс Гърдева от "Ергенът" призна има ли мъж до себе си (СНИМКИ)

Финалът за истинските готвачи

Кулинарното състезание за 100 000 лева на метри от финала напусна прецизният готвач Димитър. Той и другите двама финалисти Чоткин и Станислав взеха участие в една от най-непредвидимите вечерни резервации за сезона. Освен вълната от поръчки, те трябваше да внимават и за опасните трикове на шеф Никола, шеф Светла и шеф Дани Спартак, чиято цел бе да ги саботира. Трудностите при комуникацията, които преследваха Димитър през целия сезон, му костваха куртката.

Големият финал днес ще противопостави изненадата на сезон 6 Станислав и ексцентричния кулинар Чоткин. Те ще се изправят един срещу друг, рамо до рамо с най-доверените си хора в кухнята, представяйки свое авторско меню за първи път. Кой ще грабне голямата награда и титлата "Най-добър готвач на България" ще разберем тази вечер, 16 май.

Още: Алекс Гърдева от “Ергенът” използва психеделици върху клиентите си (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес