Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Алек Болдуин се завърна на екран: Пародира интервюто на Брет Байер с Камала Харис (ВИДЕО)

21 октомври 2024, 09:40 часа

Алек Болдуин се завърна в американското скеч шоу "Saturday Night Live" (SNL) за първи път, след като делото срещу него за фатална стрелба на снимачната площадка на филма "Rust" беше прекратено.

Болдуин е бил водещ на SNL рекордните 17 пъти, а последния епизод актьорът откри, пародирайки водещия на Fox News Брет Байер в неотдавнашното му интервю с кандидата за президент на САЩ от Демократическата партия Камала Харис.

Още: Създават риалити шоу за семейството на Алек Болдуин (ВИДЕО)

Пародия преди изборите

Заедно с Мая Рудолф в ролята на Харис, двойката се подигра с напрегнатото интервю. Байер на Болдуин каза, че не може да слуша отговорите на дамата, "защото аз говоря", което беше шега за това как двойката се прекъсва взаимно. След като си стиснаха ръцете, Харис (в ролята Рудолф), се засмя: "Удоволствието не е за нито един от нас". По време на пародийното интервю са включени и подигравателни клипове с Доналд Тръмп, както и хапливи подмятания, че Харис постоянно търси как да създава популярни клипчета в интернет.

През 2017 г. Болдуин спечели награда "Еми" за превъплъщението си в образа на републиканския кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп в SNL, припомня БГНЕС.

Още: "Изтощен е": Камала Харис атакува Тръмп и заради възрастта му

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес