Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Адриана Лима махна филърите и си върна предишната физиономия (СНИМКИ)

13 септември 2024, 08:00 часа

43-годишната Адриана Лима се появи на премиерата на филма "The Thicket" в Лос Анджелис и предизвика слухове, че си е махнала филърите. Преди това моделката често беше критикувана, че злоупотребява с козметични процедури и изглежда неузнаваема.

Адриана Лима без филърите, снимка: Getty Images

Още: Какви опасности могат да крият хиалуроновите филъри?

"Тя разтвори филърите в устните си, премахна излишните по скулите и челюстта си, отърва се от филърите по бузите и под очите си и напълно възвърна предишния си вид", "Нашата стара Адриана се върна", пишат потребители в социалните мрежи, коментирайки новата визия на модела. Някои обаче предполагат, че тя си е направила лифтинг или друга пластична операция.

Адриана Лима с филърите, снимка: Getty Images

Какво казва самата Адриана

По-рано Адриана Лима отговори на критиките на хейтърите: "Ето как изглежда лицето на уморена майка на трима подрастващи, на едногодишно активно момче, което се учи да ходи, и на три кучета", написа тя в Instagram в отговор на коментари за външния ѝ вид.

По-късно тя каза в интервю за списание "Harper's Bazaar", че промените във външния ѝ вид са свързани с възрастта и тя няма да се нагажда към никого, припомня БГНЕС. "Работата е там, че не съм на 16 години. Започнах да работя като модел на 16, но никога повече няма да бъда на 16. На 42 съм и съм най-щастливата, най-щастливата съм със себе си. Приемам възрастта си и няма да се променя заради никого".

Още: Адриана Лима избухна в сълзи на последното си ревю за Victoria's Secret (СНИМКИ)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес