Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Адел се разсъблече на сцената в Мюнхен заради проливен дъжд (ВИДЕО)

05 август 2024, 12:17 часа

36-годишната певица Адел ще изнесе 10 концерта в германския град Мюнхен между 2 и 31 август. Първото ѝ шоу обаче не мина съвсем безпроблемно и бе съпътствано от моден фалш и предупреждение за тежки метеорологични условия в района.

Излизайки на сцената, Адел развълнува феновете си в обемна синя рокля с огромен развяващ се шлейф. И тъй като бурята продължи, певицата беше принудена да прекъсне концерта, за да се погрижи за все по-мократа от дъжда рокля. С помощта на своите беквокалистки изпълнителката на "Skyfall" премахна огромния шлейф, облекчавайки товара си. По време на паузата, Адел каза на публиката: "За съжаление трябва да сваля този великолепен шлейф, защото е мокър и тежък". 

Докато викаше беквокалистите си, за да ѝ помогнат, тя се пошегува: "Поне не гърми и няма светкавици".

Още: Aerosmith сложи край на турнетата си заради травмата на Стивън Тайлър

Буря и музика

Концертът се състоя на фона на продължаващите предупреждения за лошото време в страната - Адел трябваше да отмени последната си генерална репетиция на 1 август в резултат на мълнии и невероятни бури. Въпреки това развълнуваните фенове изкупиха концерта, където наблюдаваха как звездата изпълнява първия от 10-те си планирани концерти в Мюнхен. 

Докато тя изпълняваше някои от най-големите си хитове, феновете бяха зарадвани с първото изпълнение на хитовия сингъл "Chasing Pavements" за първи път от 7 години насам, съобщава БГНЕС.

Припомняме, че след края на концертите в Мюнхен Адел най-вероятно ще си вземе много дълга почивка от музиката.

Още: Фен се провикна на концерт на Адел, тя го чу погрешно и го съсипа (ВИДЕО)

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес