Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Адел прекъсна концерт, за да защити тормозен фен (ВИДЕО)

29 август 2023, 22:40 часа
Реклама

Адел е любимка на меломаните, не само защото пее превъзходно, а и защото поведението ѝ и отношението ѝ към феновете е изключително уважително.

Най-пресният пример е от концерта ѝ в Лас Вегас, който се проведе преди дни. Певицата сама прекъсна една от песните си, за да въдвори ред в публиката. Цялата случка е документирана от присъстващи на концерта.

Още: Откриха Адел колабирала зад сцената по време на концерт

Какво точно се е случило

В клиповете се вижда и чува как Адел изпълнява "Water Under the Bridge", но в един момент прекратява изпълнението си и се обръща към някого, който се намира в публиката. Първоначално публиката е стъписана, защото не знае какво се случва.

Оказва се, че човек от присъстващите на концерта на певицата е тормозен от други фенове, както и от охраната на концерта, тъй като стои изправен. "Какво правиш? Защо постоянно го тормозиш?", пита Адел конкретен човек в залата. "Би ли го оставил на мира?". След като получава одобрението на публиката, певицата се обръща към всички в залата: "Извинявайте, но те го тормозят още от началото на концерта." След като се уверява, че всичко е наред, Адел започва отначало песента, която е прекъснала.

Още: Ето с каква тежка зависимост се бори в момента Адел

Снимка: Getty Images

Тейлър Суифт също винаги е на страната на феновете си

Постъпката на Адел веднага навява асоциации с отношението на Тейлър Суифт към нейните фенове. Тя също наскоро се застъпи за човек на свой концерт, който отново бе тормозен от охраната. Припомнете си случая тук: Тейлър Суифт защити фен от охраната на неин концерт (ВИДЕО).

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес