Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Първата по рода си програма за дигитален маркетинг SoftUni Digital е вече реалност

24 октомври 2016, 17:37 часа • 2703 прочитания

Дигиталният маркетинг е не просто нов начин да достигнете до хората – скоро той ще бъде основният, ако не и единственият начин да достигнете до потенциални клиенти. Без значение какъв продукт или бранд искате да развивате и продавате онлайн, то вие трябва да умеете не само да разбирате как се изменя онлайн средата, но и как да използвате всички възможности, колити тя ви предоставя.

В днешният свят на дигиталния маркетинг не е нужно да имате огромен екип от специалист зад себе си, за да можете да се конкурирате с по-големите или вече установени ваши конкуренти. Нужно е просто да познавате аудиторията си и да познавате различните начини да я впечатлите, за да оставите трайно впечатление. Макар и така, доскоро нямаше лесен начин да се запознаете с всяка малка особеност, но всичко това е вече минало – SoftUni Digital е вече реалност.

Програмата цели да превърне всеки желаещ да отдели времето и труда в завършен маркетинг експерт за едва седем месеца. По време на обучението си в SoftUni Digital, всеки участник ще има шанса детайлно да се запознае с всичко, нужно да постигнете успехите, които целите. Модулите са разделени на:

- Основи на маркетинга

- Content Marketing

- SEO

- Google AdWords

- Facebook and Social Medias

- E-Mail Marketing

- E-Commerce

Като първият от тях служи като въвеждащо безплатно обучение, а всеки друг ще надгражда наборът от умения, които предишният ви дава. Всеки успешно преминал през програмата ще получи официална диплома за маркетинг експерт, а най-добрите ще имат възможността да се възползват и от кариерно съдействие!

Всичко описано дотук е едва началото на възможностите, които можете да получите от SoftUni Digital. Повече информация, както и как можете да кандидатствате можете да намерите на официалната страница на програмата.

Автор: Георги Дуранкиев, "СофтУни"

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес