Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Преслав Бобев: В София предстои не просто конференция, а истински празник на дигиталния бранш

30 май 2024, 16:56 часа

Преслав Бобев е управляващ партньор на IMG Connect и организатор на конференциите Digital4. Преслав и неговият екип ежегодно подпомагат и организират различни инициативи, насочени към развитие на дигитализацията - в подкрепа на бизнеса и с мисъл към учащите. Той има богата експертиза при организирането и провеждането на конференции и бизнес форуми, сред които и Digital4Sofiа Online Advertising Conference, която ще се проведе на 6 юни в София Тех парк.

Реклама

Г-н Бобев, броени дни ни делят от Digital4Sofia Online Advertising Conference и очакванията са това да бъде събитието на годината в дигиталния бранш. Разкажете ни какво тази година е по-различно в организацията и какво сте подготвили?

Бих казал, че Digital4Sofiа Online Advertising Conference ще е едно от събитията на годината в дигиталния бранш и ще отдам заслуженото на още една-две конференции, които се правят от други колеги. Заедно вдигаме нивото изключително много и вярвам, че се стимулираме да ставаме по-добри. 

На 6 юни предстои една уникална конференция на първо място, защото тя ще обедини две много успешни и утвърдени събития и ще представи най-доброто от двата екипа, които стоят зад тях.  Internet Media Group и Netpeak Bulgaria са две изключително добре утвърдени компании, които нямат нужда от представяне на широката аудитория в дигиталния бранш. Подготвили сме интересна и полезна програма с повече от 50 лектори от страната и чужбина, но посетителите могат да очакват много изненади!

Казвате, че посетителите ще получат много изненади. Можете ли да споделите какви са те?

Предстои не просто конференция, а един истински празник на дигиталния бранш.  Подготвили сме програма в три различни зали, като всеки ще може да получи и пълен запис от събитието.  Много голяма изложителска и нетуъркинг зона с напитки, храни и възможност за забавление извън залите.  Дори не мога да изброя всички награди за тези, които споделят свои снимки от събитието, направят най-забавна снимка и пост, съберат най-много визитки.  А наградите ще си струват...почивка до екзотична дестинация, велосипед, дрон и още много.  

И разбира се това няма да е всичко. Вечерта ще продължи с коктейл-парти на много специална локация с приятна атмосфера и студени питиета. Локацията ще е бар-тераса запазена само за гостите на Digital4Sofia Online Advertising Conference.

Всеки, който иска да разбере къде ще е и как може да присъства трябва да посети сайта на събитието, където има актуална информация за всичко. 

Digital4Sofia: Online Advertising Conference е част от календара на Digital4, който включва вече 15 града от страната. Каква е тайната за високия интерес, който Digitla4 успява да поддържа сред посетителите и бизнеса в страната? С какво ги привлича?

Все по-често ми задават този въпрос и едва ли скоро ще ми омръзне да отговарям, защото това явно ми показва, че сме на верен път и това, което правим се харесва и оценява. Тайната за успеха на всеки един бизнес лично за мен на първо място е в отношението към клиента. Също така в откровеността и откритостта в комуникацията с неговите клиенти. Ние се стараем да имаме такава и това не остава  незабелязано.  Затова съвсем естествено е да ни търсят от все повече градове с покана за домакинство на събитие Digital4. Но включването на един град в календара ни не е просто организиране на едно събитие веднъж за 12 месеца.  Големият ефект и истинска стойност са във включването на бизнеса от всеки град домакин в националната бизнес мрежа на Digital4.Network.  С риск да издам една може би вече не до там добре опазена тайна, ще споделя, че Digital4.Network ще стартира до седмици с амбицията да се превърне в една от най-предпочитаните и използвани платформи за свързване на бизнеса от цялата страна.  А успешната ни работа с и в най-големите градове на България скоро ще прерастне в повече проекти на различни теми, които на свой ред ще създадат повече бизнес възможности. Digital4 Bulgaria е без алтернатива в страната, защото реално няма друга подобна национална мрежа от бизнес събития, но амбицията ни тепърва ще ни води нагоре.  

Антон Иванов
Антон Иванов Отговорен редактор
Новините днес