Huawei FreeBuds 6i на българския пазар: Още по-добро активно шумопотискане

681
Huawei FreeBuds 6i на българския пазар: Още по-добро активно шумопотискане
Снимка: Huawei

Huawei обяви пускането на пазара най-новото попълнение в своята i-серия - Huawei FreeBuds 6i. Слушалки, които притежават изключително качество на звука, дълъг живот на батерията и подобрени възможности за активно шумопотискане, с което поставя нов стандарт в ценовия диапазон от 200 лв.

Новата технология Intelligent Dynamic Active Noise Cancellation 3.0, подобреното качество на звука, съвместимостта с iOS, Android и Windows, и още по-дългият живот на батерията, правят новите Huawei FreeBuds 6i приложими във всякаква среда. Същевременно те носят усещане за мода, стил и качество, като се предлагат се в три цвята - бяло, лилаво и черно, вдъхновени от небесните нюанси. Huawei FreeBuds 6i ни потапят в аудио свят, където всеки ритъм е кристално чист, а разсейващите странични звуци изчезват.



Върхово шумопотискане в сегмента до 200 лева
Стъпвайки върху успеха на своите предшественици, новите Huawei FreeBuds 6i са оборудвани с най-добрата технология за шумопотискане на Huawei досега – Intelligent Dynamic ANC 3.0. Досега тя беше налична ексклузивно само за Pro серията. Сега Huawei FreeBuds 6i не само разполагат с нея, а се възползват от нейното трето поколение, в което тя достига върха на активното шумопотискане.

Intelligent Dynamic ANC 3.0 позволява на Huawei FreeBuds 6i да постигат прецизно шумопотискане в много и различни условия чрез изграждане на ANC модел в реално време - алгоритъмът е специално обучен и настроен за 34 сценария. Слушалките следят шума на равни времеви интервали от 2,6 микросекунди и регулират параметрите в рамките на секунда, за да оптимизират потискането на шума от заобикалящата среда.

В допълнение към новата система за интелигентно активно шумопотискане, Huawei FreeBuds 6i привличат вниманието и с пет основни хардуерни ъпгрейда за усъвършенствано шумопотискане на системно ниво. Подобренията в пасивното шумопотискане (PNC) включват кухина за филтриране на шума и чисто нови накрайници за уши, докато тези за активно шумопотискане (ANC) включват система от 3 микрофона, 2,4 пъти по-висока изчислителна мощност и 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер.

Връхната точка на тези пет основни хардуерни подобрения на системно ниво е камерата за филтриране на шума, която се основава на резонансния принцип на Хелмхолц. Той е насочен към средночестотни до високочестотни шумове (1 kHz до 3 kHz), особено ефективен при 2-3 kHz, и намалява фоновия шум, което е изключително подходящо при слушане в кафене или в офиса. В допълнение, новите тапи за уши, изработени от щадящ кожата течен силикон, подобряват изолирането на шума. Те се предлагат в три размера със 75% по-дебел връх и 25% по-дебела стена за върховете на ушите, за да се постигне по-стабилно прилягане.

Системата от три микрофона е с по-прецизно разпознаване на шума и с допълнителен външен микрофон, който улавя околните звуци с 50% по-добро съотношение сигнал-шум (SNR) от предшественика си. Това значително подобрява чистотата на звука и разширява диапазона на шумопотискане в ниските и средните честоти. Системата Intelligent Dynamic ANC 3.0 осигурява 2,4-кратно увеличение на изчислителната мощност, което позволява обработка на шума в реално време и уникални подобрения в изолирането при различни акустични настройки. Допълвайки тази технология, Huawei FreeBuds 6i са оборудвани и с 11-милиметров четиримагнитен динамичен драйвер с по-висока чувствителност, който подобрява шумопотискането чрез генериране на обратни звукови вълни, за да противодейства на всеки шум, който влиза в ушите. Това води до 100% подобрение на шумопотискането, със средно шумопотискане при пълна честота от 27 dB и до 5 kHz ултраширок ANC честотен диапазон.

Huawei FreeBuds 6i се справят отлично на шумни места като значително намаляват фоновите шумове. По време на пътуване със самолет, усъвършенстваните функции за изолиране на звука работят в синхрон, за да филтрират нискочестотния шум, предлагайки възможност за спокоен полет. Дори при пътуване в метрото, всеобхватните възможности за шумопотискане на Huawei FreeBuds 6i си проличават, като създават по-тихо и по-приятно пътуване, тъй като слушалките се приспособяват към динамичната околна среда.

Звук и батерия

Huawei FreeBuds 6i безпроблемно интегрират изключително качество на звука с дълъг живот на батерията. Оборудвани с 11-милиметров ултрамагнитен басов драйвер, слушалките осигуряват 50% по-мощен бас, стигащ до 14Hz. Той е подкрепен от LDAC HD аудио кодек и Hi-Res аудио сертификат за кристално ясен звук. Потребителите могат да персонализират своето аудио изживяване с поддържаните Multi-EQ ефекти, които осигуряват лесно регулируеми EQ настройки за фино нагласяне на музиката според индивидуалните вкусове.Друго ключово предимство на Huawei FreeBuds 6i е животът на батерията. Той осигурява до 35 часа общо възпроизвеждане с кейса за зареждане, както и 8 часа с едно зареждане на слушалките. В добавка, бързото 10-минутно зареждане позволява допълнителни 4 часа възпроизвеждане, идеални за забързания начин на живот.

Наличност

Huawei FreeBuds 6i вече са налични на българския пазар в мрежата на Yettel, Технополис и A1, а скоро и в останалата партньорска мрежа на бранда. Те се предлагат в бяло и черно, а от началото на юли ще бъдат достъпни и в лилаво, на препоръчителна крайна цена от 199 лева.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com