Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Владо Карамазов: Камен Донев разчиства лични сметки с директора на Народния театър

25 юли 2023, 22:28 часа
Реклама

Владимир Карамазов е вторият актьор от трупата на Народен театър "Иван Вазов", който публично заема позиция в защита на театъра и директора Васил Василев. Първа това направи Ана Пападопулу, която призна, че повече няма да мълчи за поведението на наречените от нея "мускетари".

Още: Ана Пападопулу с драматични свидетелски разкрития за скандалите в Народния театър

Карамазов признава, че се е подразнил от поредното интервю на Камен Донев относно скандалите в Народния театър. "Знам много неща за взаимоотношенията в театъра. Както аз, така и другите актьори. И нещото, което наистина не ми харесва е, че се лъже и разни ситуации силно се преувеличават с цел постигането на някакви цели. В този случай е - може би, че Камен Донев разчиства лични сметки с директора на театъра", казва в началото на своята дълга Facebook публикация Карамазов.

Как Карамазов коментира последните сигнали от Камен Донев

Относно последните оплаквания на Камен Донев, че е получил пропуск с надпис "Гост-посетител" и че в театъра може да стане пожар, Карамазов пише: "На актьора Донев му е дадена карта "Посетител", за малко да не изгорят като факли 800 човека и т.н. Обидното е за хората, които работят в театъра, защото това са истински професионалисти. Разпитах ги относно този т. нар. пожар. Там са били и театър-майсторите, помощник режисьорът и още много други хора. Просто тази пералня е била изключена и това е истинската история. Има много свидетели на ситуацията. Нямало е риск за никого. А пожарникар се назначава от Пожарната служба, не от театъра. И защото кабелът на пералнята е направил късо съединение, веднага, на секундата директорът трябва да бъде премахнат. Сложили са карти в театъра и на гост-актьори са дали карти "Гост". Е какви да им дадат?"

Камен Донев тегли чертата на Народния театър: "Чашата преля"

Според Владимир Карамазов на по-голямата част от актьорите в трупата на Народния театър начинът на работа им харесва, защото започват да се случват хубави неща и скоро ще се чуе повече за предстоящите проекти. "Ако дойде ден, в който Всички актьори в Народен театър смятат, че директорът е негоден да бъде директор, прави зулуми, не си върши добре работата и пречи на театъра, повярвайте, че в рамките на една седмица този човек няма да бъде вече директор."

Следва оригиналната публикация на Владимир Карамазов

Моля ви, след като прочетете написаното от мен, малко да помислите. Гледах поредно телевизионно интервю на актьора...

Posted by Vladimir Karamazov on Tuesday, July 25, 2023
Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес