Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Нешка Робева разкрива повече за новия си спектакъл

04 октомври 2013, 16:49 часа • 55266 прочитания

Тази сутрин Нешка Робева беше специален гост в сутрешния блок на ТВ7 – „Добро утро, България“, по повод новия спектакъл „Мистерията Еньовден“.

За първи път в ефир бяха показани и кадри от заснетите видео клипове, промотиращи спектакъла.

„Мистерията Еньовден“ е изцяло нов проект, вплитащ в себе си народните традиции, запазени през вековете, сегашното модерно звучене от български фолклор, хард рок музика и улично изкуство.

Тайната и обичаите на Еньовден ще бъдат представени на официалната премиера на шоуто на 19 декември в зала Арена Армеец в София от 20.00 часа. В спектакъла участие ще вземат освен огромен брой музиканти, танцьори, допълнени от акробати и известните лица като Деси Добрева, Звездомир Керемидчиев от АХАТ, фолклор певицата Валерия Момчилова и големият български актьор Васил Михайлов. Към тези имена добавяме и Алекс Нушев, който е музикален продуцент на представлението.

Шоуто ще се състои на 19 декември 2013 г., гр. София в зала Арена Армеец с начало 20.00 часа . Цена на билетите от 20 до 50 лева.

Билети за „Мистерията Еньовден“ търсете в мрежата на TicketPro, на място в зала “Арена Армеец”, както и online на страницата на TicketPro.

Всичко за предстоящия спектакъл можете да следите и от официалната facebook страница - https://www.facebook.com/MisteriataEniovden

 

Виктория Пенева
Виктория Пенева Отговорен редактор
Новините днес