Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Аплодисменти и много смях на премиерата на комедията "Без гаранция"

28 май 2024, 11:33 часа • 1212 прочитания

Публиката посрещна с аплодисменти и много смях новата комедия "Без гаранция" с участието на Стефания Колева и Деян Ангелов на премиерата в понеделник вечерта, 27 май, в кино "Люмиер" в София. Нетрадиционният формат, който събира стендъп и театър в едно, е по текстове на режисьора Николай Гундеров.

С ръка на сърцето, с много хумор и без гаранция двамата актьори се опитаха да надникнат какво се крие в мислите на жените за мъжете и на мъжете за жените. Очакванията на първата среща, как да се представиш в най-добра светлина пред другия, на какви жертви си способен, за да го впечатлиш, и още познати житейски ситуации отведоха зрителите на едно комично състезание без заобикалки, в което всички предразсъдъци трябва да бъдат оставени на резервната скамейка.

Фотограф: Диляна Флорентин

"Без гаранция" е турнир от турбулентни комични ситуации, в които, без да знаем, сме поставяни, и в които са ни поставяли. Бокс в няколко рунда между двата пола, където единствените разрешени удари са смехът, иронията, пародията и сарказмът", разказва Николай Гундеров.

След премиерата на "Без гаранция" в София предстоят първи срещи с публиката в Пловдив на 29 май и във Велико Търново на 29 юни. Следващата дата в столицата ще бъде на 12 юни в "Theatro отсам канала".

В "Без гаранция" Стефания Колева и Деян Ангелов си партнират отново с Николай Гундеров след успешната им обща работа в театралната комедия "От всички страни", в която участват още актьорите Александра Сърчаджиева и Дарин Ангелов. Продуцент и на двата спектакъла е Artvent.

Яна Баярова
Яна Баярова Отговорен редактор
Новините днес