Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Как можеше да пристигне Зеленски в София

15 юли 2023, 06:20 часа • 6029 прочитания

(Класифицирана информация за предотвратени възможни негативни сценарии от посещението на украинския президент)

 

Оказа се, че за посещението на Зеленски в София службите ни са разработвали възможни негативни сценарии с цел вземане на превантивни мерки и елиминиране на възможните опасности.

Явно службите добре са си свършили работата, защото нищо от това не се случи, но вижте все пак какви бяха подводните камъни, дебнещи Зеленски на всяка крачка у нас!

***

а) Зеленски пристига със самолет. След като си взима сандвич и малка минерална вода на летището, копърка до Министерски съвет и магнитчета с Рилския манастир от сергия в подлеза, се оказва, че е изхарчил цялата западна помощ за 1 година. Контраофанзивата се отлага за 2024.

 

б) Пристига през Дунав мост с автомобил. Зеленски решава да изпие едно кафе в Русе. Щом вижда как изглеждат улиците след проекта за водния цикъл, му става мъчно и обещава помощ от Украйна за възстановяването им. Пътьом минава през Коиловци да набере попълнения за украинските спецчасти. Когато пристига в София, войната вече е към края си.

 

в) През Дунав мост с влак. На Горна Оряховица има три минути за да направи прекачване за София, изпуска го, персоналът на гарата не го виждa, защото камуфлажното му облекло не се забелязва в тъмното. Когато все пак със следващия влак стига до Мездра войната е свършила, в Своге му докладват за прогреса по следвоенното възстановяване, на Централна гара вече мандатът му е изтекъл и може да се връща обратно.

 

Автор: Деян Стайков, Прас Прес

Георги Петров
Георги Петров Отговорен редактор
Новините днес