Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Заплашвали го с компромати: Николай Марков закъснял вчера, защото го тормозели три партии(ВИДЕО)

20 юни 2024, 12:26 часа

Заплашвали го с компромати. Това разказа Николай Марков от "Величие" пред медиите в парламента във връзка с твърденията от тази сутрин за оказан натиск върху него формацията да подкрепи избора на Рая Назарян за председател на парламента. 

Реклама

Припомняме, че вчера стартът на парламента забоксува заради невъзможността за избор на шеф на парламента, но днес с гласовете на ГЕРБ, ДПС и ИТН постът бе зает от Рая Назарян. 

Ето защо е закъснял за клетвата

Марков закъсня вчера за клетвата на 50-ото Народно събрание с 20 минути, като тогава каза, че си имал причини, но не сподели какви. ОЩЕ: Лидерът на "Величие" не положи клетва: Николай Марков обясни защо не се закле (ВИДЕО)

"Имаше разговори, които се състояха преди започване на Народното събрание във връзка с това да подкрепим кандидатурата на най-голямата политическа сила. Водих тези разговори с контактни лица", реши да разкаже днес Марков, като уточни, че тези лица били от три партии. 

Имали компромати

Марков уточни, че освен за председател на парламента, търсили подкерпа и за правителство. "Имаше, показани компромати от тяхна страна за мен и за Ивелин Михайлов (бел. ред. ръководителя на Историческия парк)", каза Марков. ОЩЕ: ГЕРБ, ДПС и ИТН избраха Рая Назарян за председател на Народното събрание (СНИМКИ и ВИДЕО)

Деница Китанова
Деница Китанова Отговорен редактор
Новините днес