Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Уцелен с домат депутат: Очаквам тези да изгорят българското знаме

10 септември 2015, 09:30 часа • 3727 прочитания

Удариха ме по ръкава с един домат, а после ме целиха с яйце, но удариха един от полицаите, които ме обградиха, за да ме защитят. Това разказа един от уцелените с домати вчера (9 септември) депутати Петър Петров пред Нова телевизия.

За мен обстрелът беше срещу сградата на Народното събрание, не срещу депутатите, опита да извърти целта на протеста Петров. Исках да кажа на тези хора, че това, което правят, е хулиганщина. Това е изпълнение на левичари и хунвейбини – те смятат, че премахвайки институциите, проблемите ще се решат веднага. Донякъде имат право в исканията си, готов съм да говоря с тях където и да е, каза Петров, който си призна, че замерял преди време с яйца китайското посолство.

Протестиращите с домати и яйца искат да издигнат своето Дуче – този Манол (бел. ред. – Манол Глишев), убеден е Петров. Да обстрелваш българския парламент с домати – очаквам тези левичари да разкъсат и изгорят българското национално знаме. Трябва да има контакт с тези хора, това, което правят, е левичарство, отминал период от историята, завърши бързо Петров. За финал водещият на сутрешния блок на Нова Виктор Николаев иронизира леко, като каза, че си запазва за друг път правото да попита Петров кое е първо – кокошката или яйцето.

Ивайло Ачев
Ивайло Ачев Отговорен редактор
Новините днес