Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Този път членовете на СИК в София доволни от организацията в НДК

01 ноември 2015, 23:58 часа • 3667 прочитания

Членовете на секционните избирателни комисии в столицата са изключително доволни от организацията по предаването на изборните книжа от балотажите за районни кметове в София. Хората споделят, че са извадени изводи от кошмара в „Арена Армеец" и организацията сега е перфектна, предаде Дарик.

„Много добре организирана работа, изобщо сме много доволни сега. Бързо минахме", каза жена, която е член на секционна комисия и е преживяла ужаса от „Арена Армеец". „Преди седмица беше много зле", допълни тя.

Друга нейна колежка подкрепи заключенията.

„В Арена Армеец беше ужасно. Несравнимо е сега, тук е цивилизацията, центърът е нещо различно. Една спортна зала не може да бъде НДК. Тази вечер всичко е перфектно - и организацията, и любезността на хората, които ни посрещнаха вътре, и любезността на всички полицаи", каза жената.

По думите й очевидно, че всички проблеми от миналия път са довели до това хората, които са виновни, да си отчетат грешките и да се пресметнат вината.

Хората признават, че част от причините за добрата организация на втория тур от местния вот в столицата се дължи на факта, че се гласува на балотаж само за районни кметове, както и ниската избирателна активност.

Десислава Любомирова
Десислава Любомирова Отговорен редактор
Новините днес