Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

"Продължаваме промяната" са решили да махнат "Волт" от коалицията

04 септември 2024, 17:28 часа • 1850 прочитания

Изпълнителният съвет на "Продължаваме промяната" е решил да прекрати партньорството на партията с "Волт" на Настимир Ананиев. Това става ясно от позиция на партията, изпратена до медиите.

"В хода на нашето партньорство преодоляхме множество предизвикателства и постигнахме важни резултати заедно. Някои от различията в подходите ни в тази трудна политическа ситуация обаче мотивираха Изпълнителния съвет на "Продължаваме промяната" да вземе решение за прекратяване на партньорството ни с "Волт" за следващите парламентарни избори", се казва в нея. Още: "Заедно сме по-силни": ПП-ДБ обновява програмата си, но няма да пипа листите (ВИДЕО)

Припомняме, че по-рано днес "Волт" обвини "Да, България" за изгонването на формацията от коалицията.

"От името на "Продължаваме промяната" бихме искали да изразим нашата признателност към"Волт" и лично към Настимир Ананиев за ползотворното сътрудничество и съвместната работа през изминалите три години", се казва в позицията на ПП-ДБ. Още: Караниците преди избори водят до гарантирана загуба

"Изразяваме нашата благодарност към ПП "Волт" и Настимир Ананиев за проявеното доверие и сътрудничество. Запазваме уважението си към тях и им пожелаваме успех в бъдещите начинания", допълват от там.

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес