Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Пеевски, Денков и Костадинов са едно, обяви Борисов

02 август 2024, 10:14 часа • 4646 прочитания

Пеевски, Костадинов, Денков са едно, те вчера ни демонстрираха мнозинство. Това заяви лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Той коментира създадената вчера временна парламентарна комисия за кмета на Доспат от ГЕРБ - Елин Радев. Откога парламентът се занимава с кметовете, попита той.

"Те вчера ни демонстирараха мнозинство", заяви Борисов и попита също къде е логиката да хващаш някой кмет и да го докарваш в парламента да го разпитват. Още: Борисов: Не ги съветвам да сменят Рая Назарян, защото ще има един много разсърден ГЕРБ (ВИДЕО)

Относно списъка, представен по-рано днес от Делян Пеевски,в който според него има "касиери на Румен Радев в енергетиката", Бойко Борисов посочи, че корупцията по високите етажи на властта в последните четири години не се бори. 

"За тези четири години ние чухме всичко отвратително грозно между всички лидери, институции, убихме си авторитетите и хаосът е пълен. Кой е лош, кой е добър - първо има институции, но по-важното те избират хората", заяви лидерът на ГЕРБ. 

"С мъка се запознах с това как върви строежа на автомагистрала "Струма". От днес нататък, ако ГЕРБ застъпи да управлява, тя щеше да е готова, "Хемус" щеше да е минала Велико Търново", добави лидерът на ГЕРБ. Още: "Питайте разбирачът Борисов защо премахна гражданската защита": ИТН обвиниха ГЕРБ за взрива в Елин Пелин

Той коментира още, че булевардите на София са като зебри. "Грозна картина при чисто нови булеварди, направени от нас. Затова ние ще говорим какво ще направим, с какво ще надградим. Това ще прави ГЕРБ. Другите нека си носят списъци", коментира още той предстоящата кампания. 

Ивайло Анев
Ивайло Анев Отговорен редактор
Новините днес