Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Млади пионерчета протегнаха ръка към отлъчени членове на БСП

23 октомври 2024, 21:20 часа • 647 прочитания

Станислав Младенов, лидер на БСП - Връбница: За БСП всеки човек е важна тухла в партийния градеж

"В последната седмица от предизборната кампания от районната организация на БСП във "Връбница", поставихме началото на една друга кампания - вътрешнопартийна и дългосрочна. Крайно време е нашите членове, които бяха отблъснати от БСП по една или друга причина, да опитаме да си ги върнем. Този път обаче няма да ги каним да дойдат в партийните клубове. Ние тръгнахме при тях. С писмо, с партийна значка, с пионери и с добро отношение". Така председателят на БСП - Връбница Станислав Младенов представи инициативата на организацията - пионери от района да посетят изгонените членове от партията Мирослав Каракашев и Кристиян Кръстев и да ги реабилитират.

"До неотдавна те бяха членове на районната организация във "Връбница", а Кристиян Кръстев дори й беше председател. Посетихме ги в домовете им, заедно с кандидатите за народни представители от листата на 25 МИР Димитър Петров и Гергана Петкова", обясни Владимиров.

Пионерчетата с червени връзки показват приемствеността между поколенията, свързана с идеите и партийните традиции, категоричен е Станислав Младенов.

"В началото тръгнахме да посетим двама бивши членове на БСП, а по пътя срещнахме и други наши другари, сред които Цветанка Каракачанова и нейния съпруг, които много се зарадваха на инициативата ни.", каза още социалистът. Той се надява, че по този начин тази кампания от районна да прерасне в общоградска и дори общонационална.

"Всеки партиен член е малка тухличка в партийния градеж. През последните години доста тухлички избутахме встрани и градежът ни беше пред рухване. Сега е време да съберем тухличките, защото имаме нужда от голям, качествен и здрав градеж. Хоросанът между тези тухлички е другарството. То ги слепва и прави градежа здрав и устойчив на всякакви бури", изрази своя ентусиазъм Станислав Младенов.

Евелина Гечева
Евелина Гечева Отговорен редактор
Новините днес