Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Илхан Кючюк, ДПС: Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока

20 юли 2024, 00:02 часа • 2034 прочитания

Централата на ДПС през последните три седмици дефакто не функционира, никой не знае дали ДПС има адрес и седалище управление. Преди три седмици няколко души помолили служителите в централата да напуснат, след което под претекст, че ще има ремонт, са изключени сървърите и започва изпращането на писма. Това обясни в студиото на "Панорама" по БНТ Илхан Кючюк - заместник-председател на ДПС, по повод напрежението в движението, което днес се пренесе пред партийната централа.

Още: ДПС показа как изглежда изтърбушеният кабинет на Ахмед Доган (ВИДЕО)

Той подчерта, че "целостта на партията е много по-важна от това да имаш мнозинство". "Разговорът за бъдещето на ДПС предстои и той е много отговорен. Кризата, пред която сме изправени, е много дълбока. Тя ще бъде преодоляна с използването на целия интелектуален капацитет на оперативните ръководства - и на бившите, и на настоящите на ДПС", категоричен беше Кючюк.

Още: "ДПС без Пеевски": Близки до Доган щурмуват централата на партията (ВИДЕО)

По думите му, либерална общност е изразила моралната си подкрепа за Ахмед Доган, който има "отношения с либералните лидери - европейски и световни, които не са нови, не са от вчера". Той беше категоричен, че Йордан Цонев и Искра Михайлова са тези, които са извадили етническата карта. "Последното 10 в суматохата, за да се покаже на либералната системна партия ДПС как може да бъде хвърлен камък по нейните ценности. Това няма да го приемем", каза още Кючук.

Още: Чакъров обяви, че активът на ДПС подкрепя Ахмед Доган (ВИДЕО)

Елин Димитров
Елин Димитров Отговорен редактор
Новините днес